dijous, 26 de maig del 2011

Recordem! Demà divendres!

Hola a totes i tots, 

Sentim no haver actualitzat el bloc fins ara, intentarem fer-ho més seguit. Passem a les notícies:

El dissabte a la tarda a l’assemblea oberta que es va celebrar es convocar una nova assemblea el divendres 27, a les 20:30h a la plaça doctor Guardiet (plaça de l’església). Es va decidir la creació de diferents comissions que durant la setmana han anat treballant i demà ens posaran al dia durant la reunió. 
Així doncs, les comissions creades foren:

·         Comissió de Polítiques
·         Comissió de Divulgació
·         Comissió d’Activitats
·         Comissió de Logística

Òbviament estan obertes per qui vulgui formar part i convidem a tothom que tingui alguna cosa a aportar que no falti a la cita.

Demà, després de l’Assemblea, està  convocada una acampada per tota la nit, a més de passar el dissabte a la plaça. Aprofitarem que hi ha mercat ecològic i activitats de Rubimón per fer-nos visibles.

Divendres després de la reunió actualitzarem amb les activitats que es proposin pel dissabte a les quals convidem a tothom, perquè tots som necessaris per promoure el canvi.

Informem de moment que a través de Rubí Solidari a les 10:30, dissabte, a la plaça catalunya de Rubí (plaça del casino), vindrà l’ Arcadi Oliveres, president de Justícia i Pau, qui farà una conferència a l’aire lliure.

Així doncs, no t’ho pensis i acompanya’ns!

La teva veu compta. Ets necessari@.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada