dilluns, 30 de maig del 2011

Nota informativa






Divendres es va celebrar l' assemblea prevista, es va acampar a la Plaça Doctor Guardiet i es va passar el dissabte a la mateixa plaça informant a la gent sobre el que s'està fent i compartint les activitats programades a la ciutat. 

La següent convocatòria d' Assemblea és divendres 3 de Juny, a les 20:30 a la plaça de l'estació. Es convoca una cassolada amb cercavila perque se'ns senti. Després l' assemblea i més tard acampada per qui es vulgui quedar i recolzar el moviment. 

Després de l’ assemblea del dia 27, les comissions establertes van començar a treballar i es van posar d’acord en dates per continuar durant la setmana i portar propostes sòlides a la propera assemblea.

Així doncs, la comissió de polítiques està elaborant el manifest inicial a partir de les peticions i propostes extretes de l’ última assemblea. 

Per la seva part, la comissió d’activitats va començar a perfilar algunes activitats que proposaran divendres. (Aquesta comissió es reunirà dijous 2, a les 20:30 a Can Nadal)

Pel que fa a la comissió de logística s’ha creat un grup ferm que demana a la resta de comissions que els facin arribar les seves necessitats logístiques per encarregar-se de cobrir-les. (Adreçar-les a rubiindignat@gmail.com ).

La comissió de divulgació per la seva part, s’està encarregant de difondre les reunions i buscar opcions per fer arribar la nostra veu a tots els indrets possibles. (reunió dimarts 31 a les 20h. a la plaça de l’estació)

Per cert, ja tenim base de dades de les persones que volen rebre al correu el que es vagi fent, si encara no t’has apunta’t, fes-nos arribar el teu mail a la nostra adreça i t’ afegirem a la llista.

El facebook de “RUBÍ, INDIGNA’T” no està operatiu, de moment funciona “"RUBÍ INDIGNA'T"”. Estem en procés de millorar la comunicació.

Qui estigui disposat a acampar, que es posi en contacte amb rubindignat@gmail.com (només dos "i") que s’ha creat precisament per coordinar això.
_________________________________________________________________

COMISSIÓ D'ACTIVITATS INFORMA:

Divendres es farà un taller d'estampació. Qui es vulgui fer una samarreta clara que la porti. També es podran elaborar pancartes pels balcons, així que porteu les teles que la resta us ho trobareu al lloc de trobada de divendres. Envieu la informació a tothom.


Es demana també que qui pugui vingui vestit de negre o colors foscs a la roba. Es presentarà una performance i s'agrairia que la gent col·laborés venint vestits així. Gracies!

COMISSIÓ DE DIFUSIÓ INFORMA:

Dimecres 1 de Juny, a les 21h. es convoca a la plaça de l'esglesia a tothom que vulgui recollir cartells i panfletos per ajudar a fer difusió. 

Moltes gracies!

Ens veiem a l’assemblea!


Per qualsevol altre dubte, adreceu-vos a: rubiindignat@gmail.com

3 comentaris:

  1. Tambien en twitter #indignadosrubi

    ResponElimina
  2. Otro grupo en facebook: http://www.facebook.com/home.php?sk=group_157459627652450

    ResponElimina
  3. Perfil público de twitter: http://twitter.com/indignadosrubi

    ResponElimina